Takbyte plåtslagare betongpannor mm. part2

onsdag, 21 maj 2008 09:45 by blodlund

Nu ligger mina tegelröda betongpannor hos Trä & Bygg i väntan på att jag ska ge klartecken för leverans. Hela projektet med att lägga tak drar ut på tiden, nu är det plåtslagarna som är i fokus, jag behöver boka in en plåtslagare som har tid och kompetens att göra de plåtarbeten som jag vill ha utförda. Vårt hus är ett putsat hus från 1924 vars takfot har sett sina bästa dagar. Jag putsade i och målade över för mindre än ett år sedan men det har redan börjat spricka upp. För att slippa göra det tänkte jag klä in takfoten i plåt när takpannorna ändå ska upp. Så det som styr i dagsläget är när plåtslagarna har tid att komma förbi och utföra plåtarbetet. När jag väl fått en plåtslagare så ska byggnadsställning upp, container beställas, det gamla taket dvs. tegelpannor, läkt och takpapp av. Sen ska tak lagas, ny takpapp ska på och läkt spikas dit. Efter det kan plåtslagaren dansa in och fixa sina plåtarbeten och antagligen ruinera mej på kuppen...

Jaja de ska höra av sig under veckan, förhoppningsvis har de inte tid förrens i september så det blir lite sommar också...

 /Blodlund

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 22. 2018 06:07