Marian Hossa en bra kille för New Jersey Devils

måndag, 5 maj 2008 11:14 by blodlund
Man behövde inte vara Saida för att lista ut att Rangers skulle åka ut mot Pittsburg. Som Bjurman på aftonbladet skriver i sin blogg "Penguins var i alla matcher utom en ett mycket bättre lag än Rangers, med piggare ben och större hunger.", och jag kan bara hålla med. Själv är jag är förvånad att de ens lyckats vinna en match, att de inte blivit helt krossade och överkörda har de väl mångt och mycket en strålande Lundqvist att tacka för. Enligt  DN  hade inte Rangers mycket att komma med men lyckades ändå kvittera genom två relativt sköpiga spelare, för att sedan bli avtackade för denna gången av supervärvningen Marian Hossa. Go Hossa Go! Förhoppningsvis vill inte Pittburg lägga alla de miljonerna på honom kommande år då lönen lär vara hög, 7 miljoner har man hört viskas. Personligen tycker jag det vore en grym värvning till ett offensivt handikappat New Jersey Devils, Hossa och nån offensivt skicklig blueliner borde stå högt på Lou's inköpslista, det ska bli intressant och se vad som händer inför nästa säsong. Nu när New Jersey Devils är ute ur matchen hoppas jag på en final mellan Detroit och Pittsburg där Detroit Red Wings går segrande ur kampen, jag håller tummarna för Zäta, Holmqvist, Lidas och alla andra i motortown.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

maj 5. 2008 17:35

Tomas

BAH! Vore synd att förstöra Hossas talang som Ottawa så fint tog tillvara på genom att tvinga in honom i ett spelsystem som går ut på att spela 1-0! Hossas talang gör sig bäst när han får hålla i pucken och spela kreativt...

Tomas

maj 6. 2008 08:48

blodlund

Stora ord från en supporter till ett stjärnspäckat kalkonlag som inte tagit en match i årets slutspel. Nej jag vidhåller att de måste satsa på ett par offensiva backar och forwards. Hossa är nog troligtvis det bästa på marknaden, men drömscenariot hade ju vart att rädda Jagr från skitlaget Rangers, efter förra säsongen förtjänar han att få chansen i ett lag som har chansen på Stanley Cup, det är inte Rangers ens i närheten av. Får New Jersey bara ordning på den offensiva produktionen är de som vanligt en av de tyngre utmanarna till Stanley Cup.

blodlund

maj 6. 2008 09:27

Tomas

Hmmm, tror du verkligen att det är så bra för Devils att satsa på offensiva backar och forwards? Att göra en kovändning mot de senaste 10 årens taktik kanske vore uppiggande för organisationen, men det kommer säkert kosta en säsong på dekis att så fundamentalt tänka om... Men jag är den förste att applådera om dom nu tar det steget!

Tomas

maj 6. 2008 11:43

blodlund

Uppenbarligen har du lika dålig koll på de senaste 10 åren som Ottawa har koll på sitt slutspel.
Brodeur varar tyvärr inte för evigt. Faktum kvarstår, de behöver mer offensiv kraft, förr hade de nhl's bästa backkår såväl defensivt som offensivt, nu har de ersatt Niedermeyer och Rafalski med sköpiga defensiva backar av tveksam kvalitet. På forwardfronten har de inte heller ersatt med något vettigt utan försökt täcka upp med hemvävt som t.ex. Gionta och Parise vilket inte vart helt oävet. Det räcker dock inte ända fram, de behöver fler målskyttar.

blodlund

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 23. 2018 17:48