Köksrenoveringen är över!

tisdag, 13 januari 2009 09:41 by blodlund

En liten strimma tapet och en list kvar på min stora köksrenovering, sedan är det seger... Trodde jag och sen gick min diskmaskin sönder, jaja bättre förr än senare, nu har man åtminstone garanti kvar.
Oavsett är jag ganska nöjd att fått köket färdigt, det var onekligen en helomfattnade ansiktslyftning med nya köksskåp och vitvaror, vi köpte ny spis och flyttade den till en annan vägg för att få 2 arbetsytor. Vi satte upp nytt kakel ovanför diskbänk och spis. Átt kakla var både spännande och slitsamt, värst var nog att få fogen snygg. Den  tredjeväggen fick nytt kylskåp, ny frysbox och ett högt skafferi med utdragbara lådor som kostade svin, dyrt men bra som tusan. Den fjärde väggen fick ingen kärlek förutom färg och tapeter, vilken i sig gjorde underverk.
Att gå från mörkt gråblå till vitt gjorde att köket känns dubbelt så stort, förstå fortfarande inte hur någon kan vara så blåst att att måla ett kök mörkt gråblått, antar att det gick i linje med resten av kråkslottet, utslitna vitvaror,utslitna golv,utslitna tapeter, kass tak, sliten fasad osv. Men nu efter 2 år börjar man se lite ljus i slutet på tunneln... Man ska nog ha ganska klart för sig att man aldrig kommer till slutet, men det är ganska trevligt med lite ljus på vägen :)

 Nästa vecka pajjar säkert vår tvättmaskin och torktumlare, då är det dags att ta tag i tvättstugan. Sa jag att den också ser ut som ett bombnedslag ?

 /Blodlund från krigets Tranhattan.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 23. 2018 17:46