Go Detoit Red Wings Go

fredag, 30 maj 2008 16:17 by blodlund

Nu står det 2-1 till Detroit Red Wings inför lördagens match i Stanley Cup finalen. Även nästa match spelas i Pittsburg Penguins Mellon Arena och kommer troligtvis bli hård och tight. Själv hoppas jag att Red Wings tvålar till Pingvinerna ordentligt som de gjorde de 2 första finalmatcherna, 4-0 och 3-0. Vad jag hoppas och vad jag tror är dock helt olika saker, i Mellon Arena kommer det bli hårt och jämt, men jag hoppas att nån av Detroits  supersvenskar stänker in några baljor och knäcker dem på hemmaplan. Vinner Detroit i Pittsburg så vågar jag påstå att Stanley Cupen är bärgad även om det krävs ännu en match. DN har gjort en utmärkt sammanställning av Detroits svenska stål, läsvärt för den som inte redan är insatt.

Jag knäpper mina händer och ber att Homer repar sig tills lördagens match.

 //Blodlund på sina knän

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 22. 2018 06:06