har baxat in lite trävaror i lägenheten...

fredag, 23 januari 2009 13:17 by scaramanga

Efter hårda påtryckningar från närstående har det nu lastats in trävaror in my apartment. De ska moduleras om till hyllplan, hyllor och bakomliggande vägg i ett par gamla garderober. Ett egentligen lätt jobb, men tidskrävande. Ska ta tag i projektet ganska snart...hallen ser för jävlig ut med allt bråte : ) Väggarna e lite tunna här i kåken, hoppas grannarna samtycker till lite ljuvt snickarljud i helgen.

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tags:   trävaror, hyllor
Categories:   Bil
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Köksrenoveringen är över!

tisdag, 13 januari 2009 09:41 by blodlund

En liten strimma tapet och en list kvar på min stora köksrenovering, sedan är det seger... Trodde jag och sen gick min diskmaskin sönder, jaja bättre förr än senare, nu har man åtminstone garanti kvar.
Oavsett är jag ganska nöjd att fått köket färdigt, det var onekligen en helomfattnade ansiktslyftning med nya köksskåp och vitvaror, vi köpte ny spis och flyttade den till en annan vägg för att få 2 arbetsytor. Vi satte upp nytt kakel ovanför diskbänk och spis. Átt kakla var både spännande och slitsamt, värst var nog att få fogen snygg. Den  tredjeväggen fick nytt kylskåp, ny frysbox och ett högt skafferi med utdragbara lådor som kostade svin, dyrt men bra som tusan. Den fjärde väggen fick ingen kärlek förutom färg och tapeter, vilken i sig gjorde underverk.
Att gå från mörkt gråblå till vitt gjorde att köket känns dubbelt så stort, förstå fortfarande inte hur någon kan vara så blåst att att måla ett kök mörkt gråblått, antar att det gick i linje med resten av kråkslottet, utslitna vitvaror,utslitna golv,utslitna tapeter, kass tak, sliten fasad osv. Men nu efter 2 år börjar man se lite ljus i slutet på tunneln... Man ska nog ha ganska klart för sig att man aldrig kommer till slutet, men det är ganska trevligt med lite ljus på vägen :)

 Nästa vecka pajjar säkert vår tvättmaskin och torktumlare, då är det dags att ta tag i tvättstugan. Sa jag att den också ser ut som ett bombnedslag ?

 /Blodlund från krigets Tranhattan.

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Blodlund överlevde takbyte.

torsdag, 8 januari 2009 11:26 by blodlund

Det har vart tyst i bloggen ett bra tag. Under tiden har jag lagt nytt tak. Att byta tak var bland det jobbigaste jag gjort, antagligen för att man som kontorsråtta inte är van vid 8+ timmars fysiskt arbete flera dagar på rad. Till min hjälp hade jag en vän som är snickare och vet hur det ska gå till dvs. han pekade och jag gjorde vackert som jag blev tillsagd. För att göra en lång slitsam och utdragen historia kort kan jag summera det i att det var det jobbigaste jag gjort, men takbytet blev väldigt bra och väl värt uppoffringen.

Under tiden Har NJ tagit tag i sitt spel och motbevisat mina farhågor, de sista tre månaderna har de varit bland NHL hetaste lag, anförda av deras 3e målvakt Scott Clemensen som verkligen har tagit chanse och varit den gigant som behövts för att täcka för den skadade Brodeur. Zach Parise tuffar på, håller trenden i sig så kommer han vara första Devil att komma över 100 pts på en säsong, hoppas, hoppas, hoppas, för han är verkligen värd det, trots sin storlek så spelar han både uppoffrande och hårt samt har en härlig känsla för att stå på rätt plats. Känslan för målet delas av Devils superstjärna Patrik Elias som i år hittat tillbaka till formen efter en svacka till följd av gulsot. En annan som förtjänar att nämnas är även floppvärvningen Zubrus som denna säsongen tagit ett kliv upp och blivit en någelunda förstacenter. Det ser kort och gott jäkligt bra ut, med Brodeur tillbaka ser de verkligen ut att vara en av utmanarna till Cupen, men det finns ett gäng som sagt, Boston, San Jose och givetvis Detroit..

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5