nu värmer det gött under fötterna : )

måndag, 20 oktober 2008 13:03 by scaramanga

I början av detta året körde jag en badrumsrenovering de luxe; golvvärme, handduksvärmare, tvättmaskin, duschhörna och spotlights. I morse skördade jag frukten av värmeslingan som ligger under badrumsgolvet. Att komma in barfota och känna medelhavstemperatur under fötterna är lite smått magiskt : ) Fler människor borde få njuta av denna lyx att slippa kalla fötter när moder natur vrider om till de kallare årstiderna i Svea Rike. Funderar på att skruva på handduksvärmaren till högre temperatur - så det blir lite mer rejäl medelhavsvärme i badrummet.

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Renoverar och snickrar om på deviant - gästbloggare Scaramanga

tisdag, 14 oktober 2008 19:12 by scaramanga
Hej, kommer med jämna mellanrum besöka bloggen för att skriva om mina projekt, idéer och renoveringar jag stöter på. Jobbar inte inom byggsvängen men gör goda försök med hammare och spik att modellera om diverse byggnationer till det bättre (och kanske snyggare : ).

verktyg

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tags:   renoverar, hammare, spik, renoveringar
Categories:   Hus
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed